Clientondersteuning

Mantelmaker wil dat niemand buiten de boot valt. Niet iedereen komt in aanmerking voor de dienstverlening van de Mantelzorgmakelaar. Voor diegene biedt Mantelmaker cliëntondersteuning aan. Bent u benieuwd waarbij de cliëntondersteuner kan ondersteunen? Raadpleegt u dan het kopje voor mantelzorgers voor een opsomming van zaken waarbij wij ondersteunen kunnen. Mogelijk heeft u bij andere zaken ondersteuning nodig. Neemt u vooral contact met u ons op voor verder overleg.

Charlotte Hof

Mantelzorgmakelaar

,, Het beroep van Mantelzorgmakelaar past mij omdat het zo veelzijdig is: organiseren, regelen, communiceren, netwerken en uitleggen. Mijn werk is de gouden combinatie van zakelijk, efficiënt en oplossingsgericht te werk gaan, maar waarin ik ook dienstverlenend ben. Zelf was ik – naast ondernemer en moeder – ook mantelzorger voor mijn chronisch zieke vader. Het plannen en goed organiseren van de zorg rondom mijn vader en het toch willen behouden van een aantal mantelzorgtaken was in het begin een uitdaging. Ik ondersteun graag andere mantelzorgers zodat zij ook de balans tussen welzijn, werk en zorg kunnen behouden of terugvinden. Omdat ik steeds meer ondersteuningsvragen krijg binnen heel Nederland ben ik uit gaan breiden. Met de komst van een aantal collega’s ben ik in staat om door heel Nederland mantelzorgers te ondersteunen. Onze werkwijze en kwaliteit van ondersteuning is hetzelfde gebleven. Dat vind ik belangrijk”